LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

PESTA BUNGA FLORIA PUTRAJAYA

Assalamu'alaikum w.b.t
Alhamdulillah...weekend tadi dapat bawak anak pegi riadah petang dekat pesta bunga putrajaya (floria). Tahun lepas pegi..dina dini blom lagi setahun...blom pandai jalan lagi..hehe..tahun ni pegi semua dah pandai lari lintang pukang. Tiket untuk dewasa RM3, untuk kanak2 7 ~ 12tahun RM1 je, Bawah 7 tahun free of charge.

PESTA BUNGA FLORIA PUTRAJAYA

FLORIA PURAJAYA PRESINT 4


Excited sungguh dorang..dapat tengok parrot, pertandingan kucing siam dan banyak lagi...dorang jalan macam xreti penat...ayah ngan ibu memang mengah la kejar dorang...nasib baik ayah ade sediakn tangan kiri kanan dokong twins...ibu pimpin tangan abg..

PESTA BUNGA FLORIA PUTRAJAYA

FLORIA 2014Sempat rakamkn kenangan...almaklumla..kami anak beranak mmg suke bergambar..eh..eh..bukan anak2 yg suke bergambar tu...ayah ngan ibu je yang poyo sebenarnye.. Tujuan tangkap gambar tu..nak buat kenangan bile dorang dah besar nnt...
Kami kat sana xlama sangat..sebab dari rumah pon lepas asar..sampai sane dalam pukul 6...jalan2 dah satu jam.. Maghrib singgah jap kat masjid besi. Abg dah kepenatan sampai tertido dalam keta. Ayah kate perut dah lapar. Tapi dek kerana kesiankn si abg yg kepenatan.. ibu suh ayah singgah alamanda g tapau ayam penyet je...makan je dalam keta..haha..sempoiii..Kakak adek lepas makan..nguap2...mengantuk la tu..so kami terus balik.. Next week InsyaAllah pegi SCM Setia City Mall sekali lagi, ade gathering dengan anak shaklee.

No comments:

Post a Comment