LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

Collagen Shaklee Tak Berkesan??

Assalamualaikum dan selamat pagi semua…

COLLAGEN SHAKLEE TAK BERKESAN
Korang pernah dengar tak ade yang cakap Collagen Powder Shaklee ni tak berkesan?? Meh sini saya sharing pengalaman saya guna Collagen Pwder Shaklee ni..

Pagi ini, saya ingin berkongsi bersama anda, apa itu collagen powder shaklee.. Sebenarnya, collagen powder ni adalah serbuk untuk di buat minuman.. Tetapi ada juga yang menjadikannya sebagai masker.. Nak buat masker untuk kecantikan, senang je. Anda ambil hanya perlu ambil 2-4 cubit dari serbuk collagen powder dan campur dengan beberapa titik air..lepas tu collagen ni akan jadi "sticky2 cikit" tpi xpe..memang itulah rupenye dan next step sapu rata kat bahagian kat muka.. Tunggu sehingga 15 minit dan bilas..tapi baisanya saya buat sebelum tidur..so saya biarkan je la sampai pagi... hasilnya, kulit wajah akan terasa lembut dan tegang..kalau korang rajin buat masker ni..hasil mmg tip top..kulit memang nampak anjal...sangat membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.. Sharing pengalaman saya yang dah setahun pengambilan Collagen secara konsisten...memang sangat puas hati dengan hasilnya...kalau keluar...orang pasti akan bertanya pakai kosmetik ape..padahal saya memang xpakai krim muka atau foundation...hanya tepek bedak nyonya je..itupon kalau ade mood... Kesan terawal bole dapat dilihat seawal 7hari pengambilan secara konsisten..ambil bersama Sustained Release Vita-C Plus.
Sharing dari saya untuk kesan yg superb..anda pasti sukekannye...
* Bangun je dari tidur lepas tahajjud atau solat subuh...lepas gosok gigi..perkara pertama saya capai adalah Collagen + Vita-C Plus Shaklee...sebelum b.fast...telan collagen + vita c dlu...mix dengan plain water...awesome!!! Nak cantik dan sihat la katekan...wajib telan sebelum b.fast...supaya mudah d serap dalam badan...korang yg dah ade 2 produk ni...wajib cube cara pemakanan ni....saya sharing as per experience.... make sure minum bersama minimum 3liter air kosong setiap hari

Perbezaan Collagen Powder Shaklee

  • Shaklee collagen powder adalah supplemen kolagen yang unggul, mengandungi 4,000 mg Kolagen RSS (Sisik Ikan Merah) proprietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah. Kolagen Shaklee adalah sangat rendah dalam berat molekular sekitar 1,000 Dalton (berat molekular kolagen disukat dalam Dalton) amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesi kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
  • terdapat 7 ramuan utama termasuk ekstrak biji Camelia japonica, kolagen ikan, ekstrak kekerang, Lactobacillus acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B, digabungkan untuk mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam dan luar.
  • Mengikut pamplet Shaklee tentang Collagen powder ini, “Terbukti dapat memperbaiki tesktur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu“


Kebaikan yang terdapat pada Collagen Powder Shaklee:

  1. Meningkatkan kelembapan kulit – 90%
  2. Mengurangkan kekasaran & kekeringan – 75%
  3. Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan – 71%
  4. Meningkatkan pemakaian kekal mekap – 60%
  5. Meningkatkan kelembutan & kelicinan – 71%
  6. Meningkatkan ketebalan rambut – 54%
  7. Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti – 55%
  8. Meningkatkan keserian, tona & warna kulit – 50%
  9. Mengurangkan garis2 halus & kedutan
  10. Kuku akan menjadi lebih sihat, bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna yang sihat.
  11. Kulit juga akan sembuh dengan cepat dan ini akan membantu mengurangkan parut.
  12. Membantu menghilangkan tanda penuaan.
  13. menyokong kesihatan sendi dan menguatkan tulang.
  14. Membantu mengekalkan otot di dalam mata supaya lembut.
  15. Memastikan otak sentiasa sihat. Sel glya membekalkan nutrisi kepada otak dan ini disokong oleh kolagen agar minda anda tetap berkeadaan baik walaupun semakin meningkat usia.


Sebagai rumusan korang rasa adakah Collagen Shaklee ni tak berkesan?? Saya dah amalkan selama setahun...dan kesan terawal yg saya dapat adalah selepas menggunakannya selama 7hari!! makin nampak kesan yang baik adalah...yang penting konsisten... Jadi anda rumuskan la sendiri...Tak kenal maka tak cinta... anda yang masih tercari2 produk atau kosmetik kecantikan..saya sangat syorkan Collagen powder ni...sebab collagen Shaklee membentuk collagen dan dapat mengembalikan seri wajah tanpa make up tebal-tebal...
Anda rasa bagaimana? best kan… teruja tak… jadi, siapa-siapa yang sukakan kolagen dan ingin kelihatan cantik sepanjang masa..marilah mencuba..berbaloi-baloi..

Sooooo...korang patut cuba dulu baru tau sama ada kolagen shaklee berkesan atau pon tak kan...berdasarkan entry saya tu anda bole rumuskan kolagen ni berkesan ataupon tak..

BETUL KE COLLAGEN SHAKLEE TAK BERKESAN??

1 comment: