LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

MEALSHAKE SHAKLEE TAHAN BERAPA LAMA

MEALSHAKES PROMO MAY 2014...buy 6 free 1...

******************************************

Wowwww..teruja sangat bulan ni punye promo..alhamdulillah..memang jimat sangat..sebab Danial memang penggemar "MEALSHAKE"..Masa mula2 bagi danial mealshake ni atas tujuan nak montelkan die..tapi bdan die xmontel mane pon..walaupon xmontel..benefit lain yang baik jugak die dapat..lepas consume mealshake n vitamin lain untuk set kanak2..ape yang bestnye die dah jarang "DEMAM & SELESEMA". kalau ade pon xlame..1-2 dah baik..xpon bdan sekadar dedar2 je..dulu danial memang ade simptom "SEMBELIT"..kesian sgt...sampai kadang saya sampai kasi enema sbb xtahan tgk die sakit nak "pooo"...Tapi syukur alhamdulillah pas consume mealshake danial dah xde masalah tu dah..walaupon danial xbrp suke makan nasi..pas consume mealshake die mang akan cari mknn tuk di makan...paling suke ikan goreng,roti,ayam goreng,sup sayur dll..kalau dulu susu pon jarang skali habis..buat 9oz mesti akan tinggal 3oz..xabes pon..skrg lau bancuh 9oz abes licin die minum..dah abis mtk lgi..sampai camtu skali..sbb bile campur mealshake..automatik die jadi selera.. Saya pon amik jugak..sbb mealshake ni kaya dengan B lengkap..so kulit mak tambah berseri...imunisasi badan lebih kuat..


Mealshake bukan sahaja sesuai untuk kanak-kanak, malah seisi keluarga. Macam-macamkebaikan Mealshake ini. Ia sesuai juga untuk ibu yang menyusu, mengandung, mereka yang berdiet,atlit dan macam-macam lagi. Jom baca sekilas fakta tentang Mealshake ni..




6 fakta dan manfaat tentang Mealshake:


1. Nutrisi Lengkap
Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’.Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.
*Sesuai untuk mereka yang ‘susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.
2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan.Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.
3. Untuk Pembesaran
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
*Sesuai untuk tumbuhbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung.
4. Anti-oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.
5. Pemulihan Kulit
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.
6.Detox
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kana serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.

Antara kebaikan Mealshake ini ialah : 

  • rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
  • sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas 
  • sesuai untuk seisi keluarga
  • Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga
  • Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
  • Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
  • Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
  • Meningkatkan selera makan anak
  • Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
  • Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
  • menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
  • amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti 
Anak anda mempunyai masalah seperti dibawah dan Kenapa MEALSHAKE???


  1. *Anak sembelit?
  2. *Anak kurang selera makan?
  3. *Anak menghidap Asthma?
  4. *Anak Eczema?
  5. *Anak kurang berat badan?
  6. Juga Sesuai untuk - Ibu Hamil#Penyusuan#WargaEmas#Lelaki#Wanita#Kecantikan
Korang yang kurang budget tu time ni la nak save budget..share ngn kengkawan..bole dapat harga promo ni…tgu ape lagi..order sekarang sebelum kehabisan stok…combined set juga boleh…

Combined Set
#Mealshake + Omega Guard
#Meashake + Chewable Vita C
#Mealshake + ESP + PD ( 3GEM )


DLL


HARGA RETAIL MEALSHAKE RM113.75
Penggunaan - 2bulan untuk kanak2, 1bulan bagi dewasa ( pengambilan secara konsisten )

Cara pengambilan sila klik link di bawah
http://ibuddd2010.blogspot.com/p/cara-makan-vitamin.html


Info yang lebih lanjut sila w.apps no yang tertera seperti dibawah...anda tanya saya jawab...hehehe







SHAKLEE MALAYSIA
CONTACT SAYA SEGERA

No comments:

Post a Comment