LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

PROMO SHAKLEE MARCH 2015

PROMO SHAKLEE MARCH 2015

Masuk je bulan baru sure nak udpate, tajuk hari ni promo shaklee march 2015.

Bulan march ni ade 3 item promo. Jom terjah item promo bulan march ni.

PROMO SHAKLEE MARCH 2015



3 item promo bulan march 2015
  1. ESP BELI 6 FREE 1 @ BELI 2 DAPAT DISKAUN 5%
  2. VITALEA FOR CHILDREN BELI 3 FREE 1
  3. ZINC COMPLEX BELI 3 FREE 1
Memang tip top la bulan march ni dengan promo yang menarik. Jom dapatkan harga kebabom bulan ni. Memang rugi kalau korang tak buat pilihan bijak bulan march ni.

Kebaikan item promo yang anda boleh dapat

ESP 
  • KAYA DENGAN PROTEIN YANG DIPERLUKAN OLEH TUBUH MANUSIA
  • UTK KULIT CANTIK
  • MILK BOOSTER IBU MENYUSU, NAK BAGI PEKAT SUPAYA ANAK CEPAT KENYANG
  • STRETCH MARK
  •  KESUBURAN
  • RAMBUT
  • DARAH TINGGI
ZINC COMPLEX
  • KESUBURAN LELAKI
  • LUKA AKIBAT PEMBEDAHAN
  • KULIT 
  • KEKUATAN RAMBUT
  • IRON
VITA-LEA CHILDREN
  • LENGKAP MULTIVITAMIN YANG DIPERLUKAN OLEH TUBUH KANAK2
  • SEMBELIT
  • ANAK KERAP DEMAM & SELESAMA
  • ANAK CEREWET MAKAN
Ok...yang atas ni antara kebaikan dan manfaat yang anda boleh dapat dari setiap vitamin promo shaklee march 2015 ni.

Untuk pembelian dari saya anda layak untuk dapat free gift istimewa.

Jom dapatkan item promo bulan ni dengan harga super kebabom promosi


 CARI DUIT LEBIH

KOTAK RECYCLE

KOTAK RECYCLE

Semalam terasa rajin nak kemas SOHO. Kebetulan ade pulak banyak kotak recycle kat dalam bilik soho. Tiba2 dapat idea nak buat kotak cantik2. Minggu lepas aku ade beli kertas pembalut hadiah. Maka terjadilah operasi buat kotak dibalut.

 

Buatnye pon takdelah susah man pon. Just tampal kemas2 siap la. Lagipon aku punye borang pos laju customer pon dah banyak sangat. Wajib simpan elok2

Dah siap balut bolehlah letakkan barang yang agak serabut atas meja SOHO ni. Masa aku buat ni twins tengah tido, eslok je dorang bangun, terus loncat2 excited ingatkan aku beli hadiah untuk dieorang..hahahaha. Padahal aku gune kertas pembalut hadiah RM1 je. Walaupon tak la secantik kotak yang beli kat kedai tu, but at least barang aku yang dah banyak patut disimpan bole lah  disimpan dalam kotak baru buatan aku sendiri ni.



Aku buat 2 kotak, satu untuk letak borang pos laju dan satu lagi aku letak vitamin dekat soho ni supaya lebih mudah jika saya perlukan.

KLIK DISINI UNTUK PART TIME JOB !!!!


 

PROMO SHAKLEE NOVEMBER 2014

Bulan ni lambat pulak aku update promo shaklee november 2014. Seperti biasa promo tiap bulan beli 6 free 1.

Promo shaklee bulan November 2014 ni adalah omega. Ade 2 jenis promo yang korang boleh dapatkan bulan ni


PROMO OMEGA NOVEMBER 2014


  1. Beli 6 Free 1
  2. Free keahlian / Auto register member
  3. Cash Back
Atau
  1. Beli omega 2 botol dapat diskaun harga 5%
So jom jimat jimat bulan ni.

Omega sesuai untuk
  • Anak yang kurang fokus ketika belajar
  • Ibu yang hamil
  • Nak kuruskan badan
  • Sakit sendi
  • Imunisasi
  • Darah Tinggi
Info order boleh terus w.apps saya seperti talian yang tertera dibawah 

 CARI DUIT LEBIH


Promosi Shaklee Oktober 2014 - ESP SHAKLEE

Yahoooo, sekali lagi Promosi Shaklee Oktober 2014 - ESP Energizing Soy Protein

Promosi berganda ganda!!!

Bulan october yang dinanti2. Dapat pulak promo combo yang superb. Pakej keluarga pulak tu. Promo ESP dan Mealshake untuk bulan ni memang sangat2 berbaloi. Ni lah yang namakan promo berganda ganda!!!


Esp untuk ibu dan ayah, mealshake untuk anak. Jom saya sharing dengan anda kebaikan dan manfaat yang terdapat dalam kedua2 produk shaklee ini.

Kebaikan dan manfaat ESP Shaklee

  • Wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.
  • Wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.
  • Wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Apabila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.
  • Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.
  • Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.
  • Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.
  • Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. 
  • Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah. Laar dan dahaga tu biasa la, itu dugaan tuhan bagi sebagai ujian.

Kebaikan Mealshake Shaklee


  • Nutrisi Lengkap - Mengandungi 24 jenis vitamin A- Z ,mineral dan ‘Trace Mineral’.Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.
  • Rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
  • Sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas & seisi keluarga
  • Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga
  • Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting untuk tumbesaran kanak-kanak.
  • Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
  • Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
  • Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
  • Meningkatkan selera makan anak
  • Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
  • Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
  • menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
Berapa harga promo???

Hubungi saya di talian w.apps 0123549909 (mila) untuk maklumat yang lebih lanjut


Berhenti Merokok dengan VIVIX Shaklee




Kami telah berpindah ke KLIK SINI UTK KE WEBSITE BARU KAMI dan segala entri di sini telah pun dipindahkan sekali, selamat dtg ke blog baru kami, mudah2an anda semua beroleh lebih manfaat drpdnya... jgn lupa subscribe yer...

Pindaan blog

Kami telah berpindah ke KLIK SINI UTK KE WEBSITE BARU KAMI dan segala entri di sini telah pun dipindahkan sekali, selamat dtg ke blog baru kami, mudah2an anda semua beroleh lebih manfaat drpdnya... jgn lupa subscribe yer...