LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

NIAT BERPUASA

Asssalamualaikum
Selamat berpuasa bagi umat islam semua...Alhamdulillah hari 1st day berpuasa. Tahun ni hari pertama bulan ramadhan kami sekeluarga bersahur dan solat subuh di teratak mertua aku. Insyaallah urusan di permudahkan untuk berpuasa dalam keadaan masih menyusukan twins.
Anak yang teman kami bersahur si kakak je. Almaklumla si kakak ni memang jenis dah biasa tidur bawah ketiak mak. So kalau lama je mak die ni xde..xde bau mak sure die automatic akan terbangun. Sekarang ni die dah sambung tido balik sebab actually die masih mengantuk
Bagi korang yang lemau2 tu..make sure pagi kene bangun untuk bersahur walaupon hanya dengan sebiji kurma dan air kosong. Minum air 2-3liter sehari. Aku sahur tadi dah pon selamat makan nasi berlauk pastu untuk bekalan tenaga aku ambik esp dan pd shaklee.
Mudah urusan kite sebagai umat islam berpuasa pada bulan ramadhan ni dipermudahkan. Amin....

No comments:

Post a Comment