LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

BONUS KERETA SHAKLEE

Alhamdulillah, 7 June 2014, 1st day untuk NC Shaklee, Syukur alhamdulillah cycle 2013 kami dapat rangkul 5 award utk d collect pada NC kali ni. Tahun lepas duduk nun jauh d belakang tengok orang naik pentas ambik award. Kali ni kami ( aku dan suami ) pulak nak pentas ambik award.

Feeling memang teruja la.. ye la mane tak nye..kalau kerja pon dapat award pon xde la banyak macam ni kot. Untuk HARI hari ni kami collect 2 award dulu.

CAR BONUS




Oleh sebab kerana anugerah CAR BONUS ACHIEVER yang kami dapat ni ramai kengkawan tanya dan say tahniah sebab Shaklee bagi kereta.. Eh..eh.. sape bagitau Shaklee bagi kami kereta. Hehehehe.. Ha ni nak kabarkan kat korang tentang istimewanya cara Shaklee bagi Car Bonus. Kalau dulu kami pernah terjun dalam biz MLM lain, dorang bagi bagi reward kereta bile dapat naik pangkat. Tapi Shaklee berbeza... Shaklee bagi duit cash, berapa Shaklee bagi? Adakah 1K? Adakah 10K? Adakah 100K? Ianya bergantung kepada jumlah sale korang. Tapi ape yang pasti setiap angka yang kami tulis kat atas ni pasti akan jadi milik kami. Bukan takat bole beli Mercedes, BMW, Velfire, Myvi dan Kancil je tau. Nak beli Jet pon bole. Ape korang nak buat dengan duit car bonus tu, terpulang pada diri masing2. Nak simpan utk kegunaan lain pon bole. Ape yang pasti ianya akan terus berkembang selagi korang masih bergelar SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR dan aktif.

Wahhhh..sangat menarik kan...sebab korang bole gune duit car bonus untuk kegunaan lain. So boleh di kategorikan sebagai extra bonus kat situ. 

Kenapa kami masih pakai kereta lama? Tak cukup lagi ke Shaklee beli untuk kereta baru? Ok part ni saya sangat2 suke bile org tanya kenapa kami masih pakai MYVI Grey cecomel. Meh sini nak kabarkan kat korang. Nak sesuatu perlu tamak dan tidak juga terlalu tamak. Kami ambik istilah belajar untuk bersabar untuk dapat sesuatu yang lebih besar dan Insyaallah ganjaran nye pasti BESAR. Nak beli kereta Cash!! Tak payah pening kepala nak fikir tanggung hutang lagi. Bole ke?? Siapa kata tak boleh?? MESTI boleh!!! Yang penting pandai manage duit Car Bonus yang Shaklee bagi. Terpulang la pada penilaian orang lain, tapi yang pasti dan Alhamdulillah kami sekeluarga paham dan bahagia. Lagipon Myvi Grey Cecomel tu la yang bawak kami cari rezeki, elok je pon kami sekeluarga kesana sini dengan Myvi tu. Belajar bersabar untuk sesuatu yang lebih besar kannnnn..

Anda juga mahu dapatkan Bonus kereta dari Shaklee??

Pilihan di tangan anda... (^___^)

Berminat untuk jana income dengan shaklee sila klik link ini http://ibuddd2010.blogspot.com/2013/11/buat-duit-dengan-shaklee.html

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan maklumat yang lebih lanjut tentang keahlian dan Vitamin Shaklee...sila rujuk gambar dibawah untuk hubungi saya =)


SITI JAMILAH MAT YUSOF

PENGEDAR SHAKLEE SELURUH MALAYSIA

No comments:

Post a Comment