LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

Tips Minum Air Cukup 3liter Sehari

Salam...saya percaya ade segelintir daripada kite memang susah nak capai target minum air 3 liter sehari. Betul tak? Ok..ni ibu ddd nak share pengalaman dan tips macammana nak minum air yang cukup 3 liter sehari dan kalau nak minum lebih pon boleh..

Masa zaman anak dara nak minum air 3liter memang liat..1.5liter pon memang tak sampai kot..tapi semenjak dah ade anak especially dah susukan anak..Air memang keutamaan saya. Mengambil vitamin juga perlukan air yang cukup untuk penyerapan yang baik dalam badan. Masa tu baru la tau..bertapa pentingnya air yang cukup dalam badan ni...kalau ikutkan..banyak lagi manfaat dan kebaikan bile badan kite mempunyai cukup air..tapi sebab nak cite tips macammana nak minum air banyak je kan tadi..

Senang je sebenarnye...

Korang cube minum pakai botol air jenis macam ni..cari corong air cam saya bulatkan tu..memang beza tau bile kite minum dengan cawan..kalau minum pakai botol ni..air yg ade kat dalam tu kejap je habis..
































Dapatkan harga istimewa produk shaklee & konsultasi percuma sekiranya membuat pembelian dari saya.

Shaklee Independent Distributor
Mobile : +60123549909
Contact : Mila
Id : 910306
email : ibuddd2012@gmail.com

Click link dibawah utk terus ke Facebook dan mengetahui promosi terkini dan harga istimewa dari saya...



FB : https://www.facebook.com/aimila.yusof
FB Page : https://www.facebook.com/VitaHealthShopSharingIsCaring?ref=hl
Ingin menjana pendapatan dengan shaklee??? click link dibawah untuk maklumat lanjut
http://ibuddd2010.blogspot.com/2013/06/mlm-shaklee.html


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment