LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

SET STUDENT SHAKLEE

Set Untuk Pelajar : Otak Cergas dan Pintar bersama Shaklee





Shaklee ni bukan hanya untuk wanita, tetapi juga sesuai dengan pelbagai lapisan masyarakat tak kira lelaki, kanak-kanak, muda, tua dan juga pelajar.

Menjadi seorang pelajar memang memerlukan kita untuk sentiasa bertenaga dan sihat bagi memastikan otak yang cergas. Bila otak dah cergas barulah boleh dapat keputusan cemerlang dalam peperiksaan. Tak dinafikan, dengan pola pemakanan zaman sekarang, pelajar memang perlukan supplemen yang baik untuk pertumbuhan otak yang cergas dan sihat.

Sebelum mengenali Shaklee, masa zaman menjadi pelajar dulu ayah saya selalu bekalkan kami adik beradik dengan kismis untuk kecergasan minda dan kita memang dah maklumkan dengan khasiaht kismis ni..Tak boleh disangkal lagi..:)  N now, bila dah kenal Shaklee ni, saya nak syorkan kepada pelajar di luar sana, selain mengamalkan pemakanan yang sihat sepertimana yang diamalkan oleh Nabi seperti kismis, kurma dan sebagainya, Shaklee juga adalah alternatif dan pilihan yang terbaik. Nak amalkan semuanya pun bagus....tiada kesan sampingan n tak rugi pun kan...




VITAMIN
PENERANGAN
OmegaGuard
  • Mengandungi satu rangkaian penuh 7 asid lemak omega 3 semulajadi iaitu EPA,DHA,ALA,dll.
  • EPA menyihatkan jantung dan sendi manakala DHA pula penting bagi perkembangan otak dan fungsi2 otak.
  • Pemakanan yang berzat dan berkualiti amat penting supaya otak dapat berkembang
B-Complex
  • Membantu memetabolismekan karbohidrat, lemak & protein
  • Anti stress (sebagai penenang)
  • Membantu meninggikan sistem pertahanan badan
  • Menukarkan makanan (glukos) kepada tenaga dan membantu pelajar berfikiran posistif
  • Melahirkan wajah yang cantik bersih dan tidak kusam
Lecithin













Ostematrix
  • Lecitin meningkatkan bekalan cholin dan acethylcholine. Acethylcholine penting untuk fungsi otak - berfikir, ingatan, konsentrasi, menentukan kita berdiri, berlari, makan, bercakap, tidur, penghadaman,etc.
  • Acethylcholine merupakan sejenis neurotransmitter yang terlibat dalam penerimaan, penyimpanan dan penghantaran maklumat yang betul ke otak. Jika bekalannya cukup, maka fungsi-fungsi ini dapat dilakukan. Jika tidak fungsi itu akan tergugat.
  • 30% otak adalah terdiri daripada lecitin, manakala 70% lemak di hati adalah lecitin. 

  • Membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat.
  • Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh).
  • Memulihkan kekejangan, kebas - kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy).
  • Meringankan stress - mengelakkan gejala mudah meradang dan murung.
  • Menstabilkan tekanan darah bagi memastikan tekanan darah berada tahap yang normal.
  • Meringankan sakit ketika haid. (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air)
  • Membantu kekal bertenaga dan bersemangat walapun sibuk dengan urusan seharian(terutama bagi mereka yang belajar dan bekerja)
  • Membantu masalah gastrik.
  • Membantu dalam pengurusan badan
  • Membantu dalam mengatasi sembelit.   




Dapatkan harga istimewa produk shaklee & konsultasi percuma sekiranya membuat pembelian dari saya.

Shaklee Independent Distributor
Mobile : +60123549909
Contact : Mila
Id : 910306
email : ibuddd2012@gmail.com

Click link dibawah utk terus ke Facebook dan mengetahui promosi terkini dan harga istimewa dari saya...



FB : https://www.facebook.com/aimila.yusof
FB Page : https://www.facebook.com/VitaHealthShopSharingIsCaring?ref=hl
Ingin menjana pendapatan dengan shaaklee??? click link dibawah untuk maklumat lanjut
http://ibuddd2010.blogspot.com/2013/06/mlm-shaklee.html


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment