Keperluan Omega 3 Untuk Ibu Mengandung

Kenapa ibu mengandung perlu mengambil supplement omega 3?
Omega 3 mengandungi EPA dan DHA yang bernilai untuk tumbesaran janin dan juga perkembangan otak janin. Yang menariknya, ibu mengandung yang mengambil omega 3 secukupnya akan melahirkan anak yang lebih cerdik dan lebih cepat belajar daripada anak dari ibu yang kurang mengambil omega 3 secukupnya sewaktu mengandung.

Keperluan Omega 3 Untuk Ibu Mengandung
Pengambilan omega 3 secukupnya ketika mengandung dapat membantu merendahkan risiko eczema bayi. dan juga mengelakkan kelahiran pra-matang. Omega3 juga membina sistem imun bayi yang lebih kuat dan dapat mengurangkan risiko selesema dan batuk di bulan-bulan pertama selepas kelahiran mereka.

Ibu-ibu yang mengambil omega 3 secukupnya semasa mengandung juga, dalam tempoh enam bulan pertama selepas kelahiran akan mendapati bayi mereka lebih cepat bertutur, kemahiran motor halus yang lebih baik, serta tingkah laku-sosial yang lebih baik dan terkawal. 
Keperluan Omega 3 Untuk Ibu Mengandung
Sumber omega 3 adalah seperti telur, tauhu, walnut, susu soya dan ikan. Sumber omega 3 yang terbaik adalah ikan laut sejuk seperti tuna, salmon dan trout. Anda juga boleh melengkapkan keperluan omega 3 harian anda dengan mengambil supplement omega 3 tambahan.

Walaubagaimanapun anda harus menjadi pengguna bijak, pilihla omega 3 yang mempunyai kandungan bahan berbahaya seperti merkuri yang rendah.  Omega Guard Shaklee adalah supplement omega 3 yang tebaik untuk pilihan ibu mengandung kerana tidak mengadungi toksik, plumbum, merkuri, arsenik, dioksin, PCB dan kadmium.

OMEGA GUARD SHAKLEE
Waktu yang paling sesuai untuk mengambil Omega 3 adalah semasa trimester ketiga kandungan. Ketika ini, omega 3 mudah diserap ke dalam tubuh bayi untuk perkembangan otak yang normal dan bijak. Dapatkan harga istimewa produk shaklee & konsultasi percuma sekiranya membuat pembelian dari saya.

Shaklee Independent Distributor
Mobile : +60123549909
Contact : Mila
Id : 910306
email : ibuddd2012@gmail.com

Click link dibawah utk terus ke Facebook dan mengetahui promosi terkini dan harga istimewa dari saya...FB : https://www.facebook.com/aimila.yusof
FB Page : https://www.facebook.com/VitaHealthShopSharingIsCaring?ref=hl
Ingin menjana pendapatan dengan shaklee??? click link dibawah untuk maklumat lanjut
http://ibuddd2010.blogspot.com/2013/06/mlm-shaklee.html


* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Post a Comment