LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

Mealshake Promosi Jun 2013

MEALSHAKES PROMO JUNE 2013...buy 6 free 1...
******************************************

Wowwww..teruja sangat bulan ni punye promo..alhamdulillah..memang jimat sangat..sebab Danial memang penggemar "MEALSHAKE"..Masa mula2 bagi danial mealshake ni atas tujuan nak montelkan die..tapi bdan die xmontel mane pon..walaupon xmontel..benefit lain yang baik jugak die dapat..lepas consume mealshake n vitamin lain untuk set kanak2..ape yang bestnye die dah jarang "DEMAM & SELESEMA". kalau ade pon xlame..1-2 dah baik..xpon bdan sekadar dedar2 je..dulu danial memang ade simptom "SEMBELIT"..kesian sgt...sampai kadang saya sampai kasi enema sbb xtahan tgk die sakit nak "pooo"...Tapi syukur alhamdulillah pas consume mealshake danial dah xde masalah tu dah..walaupon danial xbrp suke makan nasi..pas consume mealshake die mang akan cari mknn tuk di makan...paling suke ikan goreng,roti,ayam goreng,sup sayur dll..kalau dulu susu pon jarang skali habis..buat 9oz mesti akan tinggal 3oz..xabes pon..skrg lau bancuh 9oz abes licin die minum..dah abis mtk lgi..sampai camtu skali..sbb bile campur mealshake..automatik die jadi selera.. Saya pon amik jugak..sbb mealshake ni kaya dengan B lengkap..so kulit mak tambah berseri...imunisasi badan lebih kuat..



Kenapa MEALSHAKE???

*Anak sembelit?
*Anak Kerap demam & Selsema?
*Anak kurang selera makan?
*Anak menghidap Asthma?
*Anak Eczema?
*Anak kurang berat badan?

Juga Sesuai untuk
*Ibu Hamil#Penyusuan#WargaEmas#Lelaki#Wanita#Kecantikan

Korang yang kurang budget tu time ni la nak save budget..share ngn kengkawan..bole dapat harga promo ni…tgu ape lagi..order sekarang sebelum kehabisan stok…nak harga lgi istimewa…beli combined set dari saya…

Combined Set
#Mealshake + Omega Guard
#Meashake + Chewable Vita C
#Mealshake + ESP + PD ( 3GEM )
DLL


Info yang lebih lanjut sila w.apps no yang tertera seperti dibawah...anda tanya saya jawab...hehehe


SHAKLEE MALAYSIA


FB : https://www.facebook.com/aimila.yusof
FB Page : https://www.facebook.com/VitaHealthShopSharingIsCaring?ref=hl

No comments:

Post a Comment