Hamil dengan GLA Complex

Cyst Mengecut dan Berjaya Hamil dengan GLA Complex Shaklee

Masalah Ovarian Cyst adalah antara masalah yang di takuti oleh ramai wanita. Ovarian cyst ini menyerang tidak kira sama ada anda adalah masih bujang ataupun telah berkahwin. Ada juga kes yang saya terima dari customer saya, telah mempunyai seorang anak berusia 5tahun. Percubaan untuk hamil  bertahun-tahun gagal. Selepas buat pemeriksaan doktor, mendapati ada cyst. Doktor jangkakan cyst tumbuh selepas kelahiran anak pertama customer saya tu. Ini bermakna cyst boleh tumbuh pada bila-bila masa sahaja. 

Kalini saya bukan nak bercerita mengenai customer saya yang itu, tetapi nak berkongsi testimoni seorang pengguna Gla Complex yang telah berkahwin selama 6tahun dan masih gagal mendapatkan cahaya mata. Dalam tempoh 6tahun menunggu cahaya mata, customer itu telah mengalami keguguran sebanyak 2kali dan ia adalah berpunca daripada cyst yang membesar dari hari ke hari. Cyst yang tumbuh adalah sebesar 9.7cm. Saiz 9.7cm adalah besar untuk Ovarian Cyst dan mengikut doktor, jika ovarian cyst mencecah saiz 5cm ia perlu di bedah untuk buang ovarian cyst tersebut.

Berkat kesabaran dan mengambil GLA Complex secara konsisten, selepas 6bulan, cyst customer ini semakin hari semakin mengecut, kecut dan terus tiada. ZERO! Ajaib..tetapi itulah kuasa Allah S.W.T. Jika kita berusaha dan berdoa, Allah pasti tidak sia-siakan apa yang kita usahakan. Alhamdulillah..berkat pengambilan GLA-Complex dan semestinya dengan keizinan Allah, customer ini bukan sahaja sembuh daripada ovarian cyst malah di sahkan hamil 5minggu. Syukur..pada Allah. Tak dapat nak gambarkan perasaan gembira customer ini bila penantian selama 6tahun berpenghujung. Saya doakan agar ibu dan bayi sentiasa selamat dunia akhirat. amin..Antara khasiat dan kebaikan GLA COMPLEX SHAKLEE
* Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid 
* Membantu meningkatkan kesuburan 
* Melegakan PMS (sindrom pra-haid) 
* Membantu dalam menangani menopus 
* Menguatkan kuku dan rambut 
* Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
* Membantu menangai ekzema 
* Melegakan simptom akibat artritis reumatoid 
* Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri 
* Menguatkan imuniti tubuh 
* Memperlahankan proses penuaan 
* Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung 
* Mengawal kencing manis dan darah tinggi 
* Mengawal kolesterol 
* Untuk fungsi saraf


Dapatkan harga istimewa produk shaklee & konsultasi percuma sekiranya membuat pembelian dari saya.

Shaklee Independent Distributor
PM#TEXT#W.APPS : 012-3549909
Contact : Mila
Id : 910306
email : ibuddd2012@gmail.com

FB : https://www.facebook.com/aimila.yusof
FB Page : https://www.facebook.com/VitaHealthShopSharingIsCaring?ref=hl


**produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat,menyembuh atau mencegah sebarang penyakit**

No comments:

Post a Comment