LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

Basic H Dan Herbal Blend Multipurpose Cream


Herbal Blend Cream ( Krim serbaguna ) + Basic H ( Pencuci Serbaguna )....Just nak share ngn korang semua..actually dah lama gune..tapi baru terpanggil nak share kat korang..sbb mak bru je bersuara cakap mang best gune basic H n Herbal BlendCream ni.. Tahan lama pulak tu.. Lately kan cuaca agak panas menyilau..even dok rumah pon terasa gak bahang..mak ade mengadu pasal die naik ruam peluh..bile mandi rse tergigit2 n pedih bdan die..sian pulak..padahal anak2 dah lme bermandikan Basic H n Pakai Cream ni..Pastu terus suggest mak pakai...sok pagi tu die cakap "pas mandi semlm badan rase selesa, xde rse cam pedih dah..pastu sapu Herbal Blend Krim gak..Tdo pon selesa..xde rse miang2 keladi..hahahaha....so korang pon patut sediakan at least satu set tuk keperluan sekeluarga.. Harga Combined set ni xsampai RM100 pon...Jimat dan tahan berbulan2 lamanya.. saya selalu gune Basic H untuk ini...

BASIC H :-
Gune tuk cuci toilet,mop lantai, dinding, pinggan,Cuci kesan gris dan minyak
Rendam Tuala/Baju (Rendam 4-5 hari pun tak berbau ),mandikan anak2, cuci tangan, Cuci Tuala & baju anak2,juga digunakan kepada anak-anak yang menghidap ekzema

Herbal Cream : -
Lotion Badan, minyak angin, kulit kering, ruam, gigitan nyamuk

Untuk dapatkan harga yang istimewa & maklumat lanjut tentang kedua-dua produk ini sila pm saya sekarang... Berminat??

pm#text#w.apps 0123549909 (mila)

https://www.facebook.com/VitaHealthShopSharingIsCaring
https://www.facebook.com/aimila.yusof?ref=tn_tnmn

No comments:

Post a Comment