LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

KULIT CERAH BERSERI DALAM MASA 15 MINIT

Malam ni rajin nak bermasker...semuanya mix and match je dari vitamin shaklee...serius...memang best...kulit lebih berseri, lebih bermaya, lembab dan nampak lebih sekata...15min je..kalau nak biar sampai pagi pon bole...ikut mood korang la...biar 15min...kemudian cuci dan bilas bersih...sure hasilnya sangat puas hati...tak percaya cube la...





*** nak raya ni meh cube la belai2 manjakan muke tu ckit..kasi berseri2 ckit sepanjang syawal dan hari yang mendatang!!!
Maklumat lanjut tentang resepi masker, pembelian dan cara penggunaannya meh w.apps or pm

Berminat untuk mengetahui produk Shaklee dengan lebih lanjut, boleh hubungi saya seperti melalui w.apps di talian 0123549909 ( mila )

Dengan setiap pembelian vitamin shaklee dari saya, anda layak mendapat :-
♥ Jadual Makan Vitamin
♥ Konsultasi percuma berterusan
♥ Jemputan ke group Facebook Exclusive
♥ Peluang menjana income dengan Shaklee
♥ Jika anda berdaftar dibawah group bimbingan saya dan ingin menjadikan Shaklee sebagai Biz utama yang menyumbang kepada meningkatkan taraf hidup anda sekeluarga. Jom tanya saya (^__^)

PILIHAN DI TANGAN ANDA !!!

Shaklee Shah Alam


     KEAHLIAN SHAKLEE                                eSell

PERHATIAN: Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

No comments:

Post a Comment