LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

NAK BELI VITAMIN SHAKLEE DENGAN HARGA AHLI

Bagi yang dah lebih sekali makan vitamin shaklee, dan dah serasi dengan kehebatan vitamin shaklee dalam membantu kesihatan dan kecantikan. Wajib daftar ahli, dimana anda bole menikmati belian vitamin dengan harga ahli. Untung rugi sape tau lepas setahun ade pulak orang lain nak beli dengan kite, Insha Allah pulak bole dpat extra income. walaupon masa tu korang tak perlukan extra income tu, tapi anggap ianya sebagai bonus. Ingat !!! RM1 pon sangat2 berharga tau.

Keistimewaan Daftar Ahli

Bile dah daftar ahli, anda xperlu dah nak tukar2 penjual.Anda sendiri bole beli online.. Klik..klik..klik dalam online then bayar, segala transaction, data dan bukti pembelian semua ade rekod so tak perlu takut kene tipu. Selepas buat pembelian Secara online pihak Shaklee akan membuat penghantaran terus ke alamat anda dalam masa 1 ~ 5 hari bekerja. Tapi alhamdulillah since gune online order ni paling cepat bole dapat next day selepas pembelian. Tapi make sure buat pembelian sebelum pukul 3 petang. Kalau lepas pukul 3 petang Shaklee akan kire penghantaran next day pulak. Consultation pon bole refer pada upline tu, senang dan mudah.

Tak Reti Nak Pembelian Secara Online 

Ok... kebiasaannya selepas berdaftar, saya akan guide anda untuk buat pembelian secara online. Sure senang je nak faham. KACANG GORENG.. hehehe..

SHAKLEE2U


Ala...Nak makan sendiri je pon bukan nak Menjual
Ok..part ni memang saya suka sangat sentuh, sebab saya bermula dengan alasan itu, tapi saya anggap diri sendiri exclusive, kite layak untuk jadi ahli, yang penting umur cukup 18 tahun masa nak register tu ye. Mungkin masa ni memang senang beli dengan orang sebelah, tumpang beli dengan kawan sebab dekat, tumpang beli dengan jiran sebab senang. Apa jadi kalau dorang dah berpindah, jauh pulak tu atau ade sebab lain tiba2 emergency nak beli die xdapat di hubungi pulak. So masa ni la korang rasa daftar keahlian tu sangat menjadikan diri exclusive dan rupenye menjadi ahli shaklee sangat2 berbaloi. So decide untuk daftar ahli je, senang nanti nak pegi beli sendiri especially kite tak dapat matchkan time COD dengan penjual.

Best Register sebab dapat cash back
Part ni pulak, macam kes saya ni..Daftar ahli sebab nak makan sendiri, Bile dah suke saya sharing experience. Alhamdulillah rezeki Allah yg luas ni ade sebahagian untuk saya. Cube la kalau dulu masih beli dari meraban penjual, masih duduk keje opis lagi kot. Kikiki..

Berapa Yuran Keahlian Shaklee?
RM65 untuk daftar keahlian seumur hidup, sangat2 berbaloi. Especially peminat tegar Vitamin Shaklee wajib daftar ahli. RM65 mungkin besar bagi sesetengah pihak. Tapi sila bukak minda korang apelah sangat bazirkan RM65 tu untuk daftar ahli daripada beli bende2 yang tak berfaedah. Seyes ni bukan cakap kosong tau. Sebab saya dah buktikan RM65 tu bukan di bazirkan, malah makin bertambah!!

Nak free Yuran Keahlian??
Pembelian barangan dari Shaklee sebanyak 200uv @ point yang bersamaan linkungan RM650 ~ RM680 anda layak dapat free register ahli, tak payah nak bazirkan rm65 tadi. Tapi option yang ni bergantung pada anda sendiri. Lagipon korang memang makan vitamin shaklee tu kan. So xperlu takut la bile dah beli sape nak makan.

Macammana nak dapat free keahlian sedangkan tak tau nak cukupkan pembelian 200uv @ point
Cth : Anda peminat tegar vitamin kecantikan dan breastfeeding
( HARGA RETAIL ) - Jangan tersedak pulak tau!!
  • ESP RM150
  • OSTEMATRIX RM61
  • B.COMPLEX RM53.75
  • VITA C SUSTAINED RELEASE RM92.50
  • ALFALFA RM53.75
  • VITALEA RM88.75
  • COLLAGEN POWDER RM298
  • TOTAL RM797.75
( harga di atas adalah harga retail, daftar keahlian untuk dapatkan harga ahli )

Penggunaan Vitamin Shaklee Tahan berapa lama??

Bergantung pada kuantiti vitamin, certain vitamin tahan lebih dari sebulan, sila refer cth di bawah berdasarkan pengalaman saya menggunakan Vitamin Shaklee secara konsisten
Cth : 

  1. ESP ~ 6 Minggu
  2. OSTEMATRIX ~ 1 Bulan
  3. B.COMPLEX ~ 4 Bulan
  4. VITA C SUSTAINED RELEASE ~ 6 Bulan
  5. ALFALFA Small ~ 8 Minggu
  6. VITALEA ~ 4 Bulan
  7. COLLAGEN POWDER ~ ( 2 Minggu ~ 3bulan )

Pilihan di tangan anda... (^___^)

Berminat untuk jana income dengan shaklee sila klik link ini http://ibuddd2010.blogspot.com/2013/11/buat-duit-dengan-shaklee.html

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan maklumat yang lebih lanjut tentang keahlian dan Vitamin Shaklee...sila rujuk gambar dibawah untuk hubungi saya =)


SITI JAMILAH MAT YUSOF

PENGEDAR SHAKLEE SELURUH MALAYSIA






No comments:

Post a Comment