LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

PENAWAR RESDUNG

RESDUNG??..JANGAN RISAU..ADA PENAWARNYA

Resdung adalah masalah biasa yg selalu terjadi di kalangan rakyat malaysia kini..tapi harus diingat, resdung ni kalau tak dirawat, boleh mengundang maut juga tau..
Macam menakutkan lak bunyinye ni..

Apa itu resdung?

Resdung ni merupakan virus kanser yg hidup dibawah lapisan kulit. Darah kotor yg mengalir merupakan punca terjadinya jerawat di muka akibat resdung ni. Virus ni juga mengalir bersama darah yg mana boleh mengakibatkan kerosakan organ-organ tertentu dlm badan...Jadi jangan ambik remeh tentang penyakit resdung..

Macam mn nak tau simptom resdung ni..ok..simptom2 dia ialah seperti sakit kepala, gatal-gatal, rambut gugur, hidung berair terutama sekali waktu pagi, bersin selalu, mulut bau busuk, jerawat batu atau jerawat biasa, gatal-gatal seluruh wajah,gatal-gatal pada badan tertentu, "gatal tangan tak termasuk okay  :-) " , kahak banyak di kerongkong sertaa hidung berdarah..

Bagaimana pula cara nak rawat dia?..
Pengalaman sy sendiri (ni bukan nak kondem mn2 spa yg buat rawatan resdung yea..ni sekadar pengalaman sy..terpulang pada diri masing2 nak buat rawatan macam mn..yg penting ikhtiar cara nak berubat), sy pernah buat rawatan facial resdung yg mn menggunakan kaedah asap..Honestly memang x tahan woo..asap2 ni tambahan lak sy ni ada semput..jd kejap bt rawatan kejap idak...buat rawatan pun x hilang juga resdung sy ni..haiii..mcm mn la nk kurangkan resdung ni..nak berubat kampung yg guna kaedah keluarkan lendir tu..ishh.rasa mcm geli la pulak....so sy buat research cara nak merawat resdung guna kaedah moden..

Akhirnya..sy temui vitamin resdung Shaklee ni..Alhamdulillah..resdung sy pun dh semakin berkurangan..jerawat pun naik sikit je.cuma yg tinggal parut2 jerawat yg lama je..yg ni mmg ambil masa sebab yelah kan parut dh lama sgt..mn boleh on the spot nk hilang.Insyaallah klu sy amalkan secara konsisten dan berterusan, parut, resdung dan jerawat akan hilang...

Antara vitamin yang terkandung dalam Set Resdung ni..oh yea Set ni juga boleh utk mereka yg ada Asma atau Elergi okay..








  1. Vitamin C sustained release 500 mg >> memperbaiki sel-sel rosak, antioksidan
  2. Vitamin B complex >> penstabil hormon dan sebagai agen penenang utk kurangkan stress.
  3. Alfafa Shaklee >> membantu mengurangkan keradangan dan gatal2 akibat 5 penyakit seperti yg sy sebutkan sebelum ni. (p/s alfafa ini tidak boleh diambil bg mereka yg menghidap penyakit SLE iaitu penyakit antibodi berlebihan dalam badan) Alfafa juga mengandungi Vitamin A dan Vitamin E..jadi bagus utk mengurangkan jerawat.

Cara pengambilannya : 


  • Vitamin c hanya perlu ambil 2 kali sehari iaitu setiap pagi dan malam
  • B-complex hanya sebiji sahaja sehari
  • Alfafa perlu ambil 4 biji sehari (2 biji pagi dan 2 biji malam)


Dengan pengambilan yg konsisten dan air masak yg cukup, vitamin ini mampu merawat penyakit resdung yg kronik tanpa perlu membuat rawatan resdung.Insyallah, kita hanya mampu berusaha, doa dan tawakal..

Jadi jangan tunggu lagi..kalau rasa nak cuba dulu boleh ambik set trial..dh rasa serasi boleh bertukar kepada full set pula..hubungilah saya sekarang..Jangan sampai resdung tu melarat baru nak cari penawarnya...

Untuk dapatkan produk shaklee dari saya...sila lihat lampiran yang tertera


No comments:

Post a Comment