LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

Anak-Anak Permata Terindah

10 PERKARA MENARIK TENTANG ANAK-ANAK IBUDDD
KEMBAR PEREMPUAN


MUHAMMAD DANIAL BIN SYAMSUL HAIMI


  1. Permata terindah pertama yang kami terima
  2. Dikurniakan pada tahun kedua setelah berkahwin
  3. Anak yang sangat manja dan bijak
  4. Mudah bertolak ansur dengan adik2 tapi kadang2 bole hilang sabar jugak
  5. Kalau suke sesuatu bende die akan setia bermain dengan bende tu je
  6. Pada usia sekarang ( 4 Tahun ) masih setia dengan mainan febret THOMAS AND FREN
  7. Bile ibu pegi shaklee beli barang customer..die pasti mintak upah pegi toy'r us..dapat tgk pon jadi la...tempat yang die tuju hanya THOMAS AND FRIEND
  8. Masih tidur sebantal dengan ibu..walaupon masa die tidur d tempat yang berlainan...bile terjaga pasti die akan beralih utk tidur sebantal dengan ibu
  9. Sangat mudah untuk ajar die sesuatu bende baru & tidak akan ambil barang mainan orang lain walaupon die sangat suke..paling tidak pon die akan pandang dari kejauhan je
  10. Vitamin kegemaran ( Mealshake , chewable vita c ...kalau suruh makan omega die xmau...die cakap busuk bau ikan..tapi kalau mix dengan susu..steady je die minum )

DINA NUR DALILA

  1. Permata terindah kedua yang kami terima selepas abg danial
  2. Dikurniakan selepas 2 tahun kami menerima abg danial
  3. Kehadiran Dina sangat memberi sinar baru dalam rumah tangga kami
  4. Mengajar kami erti hidup, mengeratkan ukhuwah kami suami isteri
  5. Dugaan dan Anugerah dari Allah utk kami...menguji kesabaran, mengajar kami ape itu kesabaran, ketabahan.
  6. Masa kecik jaga memang mencabar bile dah besar ni senang je jaga die...macam rilex2 je
  7. Pintar dan bijak..mudah memahami, lebih cepat bercakap dari kembar die si dini
  8. Suke makan nasik lauk xkisah...asalkan makan nasik sendiri xmau suap
  9. Suke meniru perbuatan gaya org sekeliling die & Lebih berdikari dari abg dan adik
  10. Vitamin kegemaran ( Mealshake , chewable vita c dan Omega Shaklee )

    DINI NUR DALILI

    1. Permata terindah ketiga yang kami terima selepas abg danial dan kakak dina
    2. Dikurniakan selepas 2 tahun kami menerima abg danial dan 2minit selepas keluar dina dari perut ibu
    3. Kehadiran Dini sangat memberi sinar baru dalam rumah tangga kami
    4. Mengajar kami erti hidup, mengeratkan ukhuwah kami suami isteri
    5. Dugaan dan Anugerah dari Allah utk kami...menguji kesabaran, mengajar kami ape itu kesabaran, ketabahan.
    6. Masa kecik jaga sangat mudah..tak banyak ragam..lebih mudah beralah..bile dah besar sangat terlebih manja..hahahaha
    7. Pintar dan bijak..mudah memahami
    8. Kalau makan nasik suke sepah2..kalau xsepah bukan nama adek dini
    9. Pantang dengar grill terbukak..walaupon tgh nyenyak tidur..bile dengar grill terbukak automatik die terbangun cergas terus 
    10. Vitamin kegemaran ( Mealshake , chewable vita c dan Omega Shaklee )
    TWINS GIRL

    TWINS GIRL
    DINI DINA

    KEMBAR SOLAT
    DINA DINI

    DINA

    ABANG DAN KAKAK
    DANIAL & DINA





    No comments:

    Post a Comment