LIKE PAGE UTK FREE GIFT MENARIK

Promotion Shaklee October 2013










Fenomena SCP kembali lagi...1st time masa aku nak gune SCP ni memang pk 2-3 kali...opkos sebb harga die..tapi alhamdulillah dapat gak memilikinya...xcited sangat nak pakai sbb masa tu SCP ni dah memang famous dengar dari kawan yang ambik secara konsisten hasilnya mmg mantap..berbaloi sangat le kalau membeli..Insha Allah nampak cantik berseri dari ujung rambut sampai ujung kaki...yg pling best kulit lebih tegang n glowing...1st time pakai setaun yang lalu...masa dina dekat IJN..7hari kat sane memang x tinggal amik 1sachet 1hari pon dah cukup...sampai husband aku tegur " ibu nak pegi tgk anak pon nak make up blusher bagai" hahhhh korang!!! kat situ pon aku dah nampak hasilnya...yg penting kulit nampak natural n bangun pagi x nampak kusam...aku ni xde la impikan kulit putih gebu gebas macam mat saleh..cukup sekadar bebas jerawat, jeragat dan kulit x sekata...sure korang pon nak jugak kan???

Kesan dan faedah pengambilan SHAKLEE Collagen Powder adalah untuk:
•ANTI PENUAAN – mengurangkan liang pori-pori (pori-pori terbuka), kedutan dan garis halus.
•MENGHIDRATKAN – Melembapkan kulit
•MENGEMBALIKAN KEANJALAN KULIT – Menjadikan kulir anjal, lembut dan tegang
•MELICINKAN – Tingkatkan kelicinan kulit
•MENYUBURKAN – Menyuburkan rambut dan kuku yang sihat
•MENCERAH – Mengurangkan pigmentasi, jerawat dan kulit tak sekata
•MENEGANG – Membantu menegang dan menganjalkan payudara

Sempena promosi bulan ni, buy 6 free 1 (dpt 7 kotak), jomlah cuba kehebatannya…

Apa lagi yang menarik tentang promosi kali ini???

1. Buy 6 KOTAK COLLAGEN POWDER FREE 1 KOTAK LAGI. Satu kotak collagen normal price rm298. Siapa nk bagi free untuk collagen sejumlah itu? Betul x??
2. Bila beli 6 FREE 1, anda juga akan dapat FREE POSTAGE
3. Bila beli 6 FREE 1, anda juga akan dapat FREE MEMBERSHIP! Dah jadi ahli ni mcm2 lagi boleh dapat…
4. Bonus RM 3angka dalam genggaman untuk bulan hadapan. Itu baru collagen, belum buat tambahan pembelian untuk supplement lain seperti Vit E, B complex, Vita-lea, Ostematrix, ESP atau lain2 lagi. Lagi banyak beli lagi banyak dapat BONUS!!!
5. Bila dah jadi ahli, boleh ambil peluang jana income hingga 5 angka..memang tidak mustahil.Ramai yang dah jadi jutawan dah pun…
6. DUIT DAPAT, BONUS DAPAT, CANTIK DAPAT,SIHAT PON DAPAT…mana lagi nak cari kan…
7. Kalau ade budget lebih add on lgi VIVIX..fuh yang ni combined amik..memang super tip top le...

PM saya untuk konsultansi percuma jika membuat pembelian dari saya juga harga yang super duper special bulan ini...

Tel/Sms/Whatsapp:0123549909 (MILA)
Email: ibuddd2010@gmail.com
Like Page: Vita Health Shop
Blog: http://ibuddd2010.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment