Inner Snowcap Mila Yusof

Inner Snowcap Mila Yusof

Dah lama actually nak share dengan korang ttg Inner Snowcap Mila Yusof ni, la ni baru la ade kesempatan nak share.


INNER SNOWCAP MILA YUSOF


Inner Snowcap Mila Yusof

Inner Snowcap Mila Yusof Sangat2 selesa dan sejuk

Ramai yang tanya Mila beli kat mane Snowcap yg mila pakai ni. Nampak kemas dan cantik je melekap kat dahi. Jawapannye mesti la pakai Inner Snowcap Mila Yusof . Mila ni actually agak cerewet dari segi keselesaan pakaian yg kite nak pakai. Rasanya bukan mila je kan, mesti korang pon sama. Kalau dulu selalu beli je kat pasar, tapi kebanyakannya bile pakai tak berapa nak selesa. Especially kat bahagian telinga. Rasa sakit atau mencengkam kalau pakai lama. Lepas tu rasa panas dan rambut bau peluh sebab snowcap yg di pakai tu tak serap peluh kan.

Inner Snowcap Mila Yusof




Nak di jadikan cerita mila ni sebenarnya ade satu kepakaran semulajadi turun temurun iaitu menjahit. Alaaa jahit2 main2 je sebenarnya. Since dah mmg cerewet dari segi pemilihan anak tudung mila pon try la buat sendiri. Tak sangka jadi pulak. Masa mula2 jahit Inner Snowcap Mila Yusof ni ade jugak tersalah potong, itu biasa la kan baru nak berjinak2. La ni dah terror dah tau dah macammana nak jahit bagi selesa superb je bile pakai Inner Snowcap Mila Yusof ni. Ape yang penting adalah pemilihan jenis material kain & cara jahitan sgt penting untuk dapatkan keselesaaan yg maksimum.


MESIN JAHIT MURAH

BELAJAR MENJAHIT MURAH

Alhamdulillah dari suka2 nak buat untuk sendiri terus terjebak ambik order dan terus jadi kerjaya tetap sampai la sekarang. Syukur alhamdulillah jugak semakin berkembang dari buat sorang2 now dah ade team dan dapat hire pekerja sebab sambutan Inner Snowcap Mila Yusof sangat2 menggalakkan.

Keistimewaan Inner Snowcap Mila Yusof
  • 💟 Sejuk - Selesa - Bile pakai Cantik melekap di dahi
  • 💟 Pakai lama pon tak sakit telinga sebab material kain Strechable / Memeri
  • 💟 Beri keselesaan pada telinga anda untuk bernafas dengan bebas
  • 💟 Serap peluh sepantas kilat
  • 💟 2 Jenis Material kain yg berkualiti
  • 💟 Warna2 elegan dan cun melecun
  • 💟 Jahitan lipatan kebelakang lebih lebar ( tak la nampk jalur atas kepala dekat tudung tu  )
  • 💟 Harga jimat dengan kualiti mahal





Jom mila belanja sikit gambar2 dan testimoni dari customer2 kami.











POS LAJU

SNOWCAP MILA YUSOF

Anda teringin nak dapatkan Inner Snowcap Mila Yusof yang superb best ni ?? 


Jom whatsapp mila sekarang untuk dapatkan special price.

Klik link di bawah untuk Info order & pertanyaan lanjut

No comments:

Post a comment